Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Clubfund-actie levert mooi bedrag op voor fc Harlingen

11-02-2019

Clubfund-actie levert mooi bedrag op voor fc Harlingen
De ClubFund-actie bij Plus Lunenborg heeft een mooi bedrag voor fc Harlingen opgeleverd! Zaterdag is een cheque ter waarde van € 361,75 euro overhandigd aan onze secretaris Jan Helvrich. Hierbij een grote dank aan een ieder die hieraan heeft meegewerkt.

Met de spaaractie bij de supermarkt konden mensen sparen voor eigen artikelen met het clublogo van fc Harlingen en, indien gewenst, met naam. Bij iedere tien euro aan boodschappen kreeg iedereen een punt waarmee men kon sparen voor bijvoorbeeld een placemat of mok. Tegelijkertijd ging bij ieder punt ook een bedrag rechtstreeks naar onze eigen vereniging. Dat heeft dus het mooie bedrag opgeleverd van 361,75 euro.

Naast de uitreiking van de cheques aan de vereniging werden ook de prijswinnaar bekendgemaakt. Dit waren de leden die de meeste artikelen hebben gekocht met de punten. De winnaars waren:

1e Jordin Roskam
2e Jurre Jorritsma
3e Kenji de Rover

Fantastisch gedaan en gefeliciteerd! Dit geldt niet alleen voor hen, maar voor iedereen. Want anders hadden we zo’n mooi bedrag niet kunnen en mogen ophalen.

De meeste bestellingen die zijn gedaan via de Fanshop zijn inmiddels opgehaald. Bestellingen die NIET opgehaald zijn, worden overgedragen aan de vereniging. Deze fan artikelen zullen deze week op de club komen te staan en dan kunnen ze alsnog opgehaald worden. Vraag hiervoor Jan Helvrich even.

De ClubFund-actie was een groot succes! Iedereen daarom bedankt voor de medewerking.

Sponsoren