Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Clinic sc Heerenveen

05-11-2019

Voor alle vrouwelijke jeugdspeelsters bij fc Harlingen gaf een aantal sc Heerenveen-speelsters dinsdag avond een clinic. De voetbalsters Jet van Beijeren, Iris Teijema, Laura Strik en Elise Meijerink gaven ruim 36 meisjes les.

De deelnemende meisjes zaten in de leeftijd van zes tot en met 17 jaar. Ze deden verschillende trainingsvormen, zoals dribbelen en pasen, inspelen, kaatsen en scoren, pasen en open draaien en partijvormen. Als laatste onderdeel werd een penalty shoot-out gehouden.

Na afloop van de clinic konden de kinderen handtekeningen van de sc Heerenveen-speelsters verzamelen en gingen verscheidene met ze op de foto. De 4 dames van sc Heerenveen spraken van een zeer enthousiaste groep meiden met veel kwaliteiten. Leidsters Lian Metz en Elina Brouwer en alle trainers kunnen dat uiteraard beamen. Zij mogen elke week met veel plezier werken met deze groep meiden.

Initiatiefneemster en coördinator Marit Galema, Marleen Bergsma en Ingrid Hoekstra konden spreken over een zeer geslaagde training voor de gehele meiden afdeling.

 

Sponsoren