Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Bijzonderheden in een groeiende en bloeiende jeugdafdeling bij fc Harlingen

13-06-2023

De (voorlopige) teamindelingen voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels bekend gemaakt en ook de daarbij horende trainers en leiders zijn allemaal verdeeld. Het is elk jaar weer een uitdaging om iedereen op de juiste plek te zetten zodat er genoeg uitdaging te vinden valt bij zowel de teams en de spelers als de trainers en leiders. Maar ook voor het aanstaande nieuwe seizoen 2023-2024 is het de jeugdcommissie weer gelukt!

Bijzonderheden
De jeugdafdeling is zichtbaar groeiende, vooral bij de jongste jeugd. Maar kijkend naar de meisjesafdeling dan is bijna wel met zekerheid te zeggen dat wij de grootste en meest groeiende en bloeiende afdeling uit de regio hebben. Maar alle jeugdteams beschikken ook over deskundige én gediplomeerde trainers. En dat is – op zijn zachtst gezegd – buitengewoon bijzonder! Voetbal op jonge leeftijd moet voornamelijk leuk zijn, en dat is het bij fc Harlingen. En met de juiste begeleiding krijgen de kinderen de aandacht die ze verdienen.

Alles is mogelijk
Voor nu zit het voetbalseizoen erop maar zomerstop betekend niet stil staan. Fc Harlingen bouwt immers aan de toekomst en die bouw staat nooit stil! Aanmelden om te komen voetballen bij fc Harlingen kan de hele zomer door. Stuur een mail met je contact gegevens naar jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl en er wordt zo spoedig als mogelijk contact met je opgenomen. En vergeet vooral je vriendjes en vriendinnetjes niet mee te nemen want voetballen doe je met z’n allen! De ruimte om in te stromen en lekker mee te doen is er altijd. En wil een kind niet gelijk meedoen met wedstrijden en alleen 1 of 2 keer per week trainen? Ook dat is altijd mogelijk! Kijk voor meer informatie op de website www.fc-harlingen.nl . Voetbal voor iedere leeftijd, sportiviteit, gezelligheid en eenheid, dát is fc Harlingen!

Sponsoren