Ben jij onderdeel van de oplossing???

25-09-2021

Fc Harlingen heeft 5 seniorenteams een damesteam en 13 jeugdteams. Teams die elke weekend weer staan te popelen om te voetballen. Zeker nu het eindelijk weer kan. Maar er dreigt een probleem. En wie weet ben jij onderdeel van de oplossing.

Het probleem
Om alle wedstrijden van te kunnen begeleiden hebben we scheidsrechters en spelbegeleiders nodig. Meer dan we nu hebben, en wordt het vrijwilligersbestand met scheidsrechters en spelbegeleider niet aangevuld dan wordt er gefloten op een manier die we niet willen. Teams kunnen dan namelijk fluiten naar hun wedstrijd. Want zo simpel is het. Geen scheidsrechter. Geen wedstrijd.

De oplossing
Meer scheidsrechters. En daarom deze oproep. En dat is niet zo maar een oproep. Nee het is een dringende oproep aan al onze leden en ouders. We moeten er niet aan denken dat, nu we eindelijk weer kunnen voetballen, er andere omstandigheden zijn die het voetballen onmogelijk maken.
Er zijn ongetwijfeld spelers, ouders of andere mensen in je omgeving die misschien hun eigen team of een ander team kunnen/willen fluiten zodat wij scheidsrechters/ spelbegeleiders kunnen inzetten waar nodig is.
Meld je daarom aan als scheidsrechter. Dat kan via jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl

Ook is de mogelijkheid om je te laten opleiden tot verenigingsscheidsrechter of spelbegeleider.
De KNVB of scheidsrechtervereniging zorgt tijdens de opleiding voor een praktijkgerichte opleiding, zodat je met voldoende “bagage” aan de slag kunt als scheidsrechter of spelbegeleider. De kosten worden vergoedt door de club. Wil je meer informatie over deze opleiding? Stuur dan een mail naar jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl