Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Avond4daagse met geslaagde slotavond

02-06-2018

Afgelopen donderdag 31 mei werd de 65e avond4daagse afgesloten. Onder leiding van vele betrokken ouders hebben de jeugdleden van onder de 11 van fc Harlingen de vier avonden van de tocht der wandeltochten volbracht. Daarnaast gingen de allerjongsten voor de dagspeld. De vele ouders, leiders en trainers liepen elke avond als begeleiding mee met de kinderen. Het was dan ook een prachtig gezicht toen een grote groep van spelers, leiders en begeleiders in het blauwe fc Harlingen shirt de finish passeerden.

Na afloop gingen de lopers richting kantine, waar hun de uitreiking van de felbegeerde medaille of dagspeld wachtte. Namens sponsor van der Meulen uit Sneek kreeg elke loper een presentie in de vorm van een mooie bal. Een hele mooie geste. Deze bal zal de spelers zeker in de vakantie voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen, die naar wij hopen succesvol zal zijn.

Veel dank gaan er naar de sponsor, maar ook leiders, trainers, ouders, verzorgers, organisatie, kantinepersoneel en een ieder die heeft bijgedragen aan deze geslaagde 65e Avondvierdaagse. Op naar volgend jaar!

Foto: Een kleine selectie van de groep die op de laatste avond mee liep met de 65e editie van de Avond4daagse

Sponsoren