Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Avond4daagse met geslaagde slotavond

20-05-2022

Na 3 dagen gelopen te hebben was gisteravond dan de allerlaatste avond van de avond4daagse. Donderdag 19 mei werd de 67e avond4daagse onder perfecte omstandigheden afgesloten.

Onder leiding van vele betrokken ouders hebben de jeugdleden van Jeugd Onder de 8, 10, 11 en 13 van fc Harlingen alle vier de avonden volbracht. Op de laatste avond is het traditioneel verzamelen bij fc Harlingen alwaar een stoet van blauwe shirtjes vervolgens aanhaakt bij de start van de avond4daagse.

Avond4daagse 2022 fc Harlingen (<— klik op link)

Na afloop kreeg iedereen zijn of haar medaille uitgereikt in de kantine. Hartstikke mooi natuurlijk zo’n medaille maar toen de kinderen de ballen zagen, gesponsord door Van der Meulen , waren ze niet meer te houden! Deze bal zal de spelers straks zeker in de zomervakantie voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen, die naar wij hopen succesvol zal zijn.

 

Veel dank gaan er naar de sponsor Van der Meulen, maar ook leiders, trainers, ouders, verzorgers, organisatie, kantinepersoneel en een ieder die heeft bijgedragen aan deze geslaagde editie van de Avondvierdaagse. Op naar volgend jaar! Want dan lopen we weer met fc Harlingen!

Sponsoren