Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Avond4daagse met geslaagde slotavond

24-05-2019

Avond4daagse met geslaagde slotavond

Na 3 dagen gelopen te hebben was daar de allerlaatste avond. Donderdag 23 mei werd de 66e avond4daagse onder perfecte omstandigheden afgesloten.

Onder leiding van vele betrokken ouders hebben de jeugdleden van onder de 8, 10 en 11 van fc Harlingen alle vier de avonden volbracht. Op de laatste avond is het traditioneel verzamelen bij fc Harlingen alwaar een stoet van blauwe shirtjes vervolgens aanhaakt bij de start van de avond4daagse.

Na afloop kreeg iedereen zijn of haar medaille uitgereikt in de kantine. Hartstikke mooi natuurlijk zo’n medaille maar toen de kinderen de heuse Champions League ballen zagen, waren ze niet meer te houden. Namens Van der Meulen Sneek kreeg elke loper deze prachtige bal. Een hele mooie geste. Deze bal zal de spelers straks zeker in de zomervakantie voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen, die naar wij hopen succesvol zal zijn.

Een kleine selectie van de groep die op de laatste avond mee liep met de 66e avond4daagse.

Veel dank gaan er naar de sponsor, maar ook leiders, trainers, ouders, verzorgers, organisatie, kantinepersoneel en een ieder die heeft bijgedragen aan deze geslaagde 66e Avondvierdaagse. Op naar volgend jaar!

Sponsoren