Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Avond4daagse 20 t/m 23 mei 2019

30-04-2019

We gaan dit jaar als fc Harlingen meedoen aan de 66e avondvierdaagse van Harlingen met de JO8, JO10 en JO11 welke gehouden wordt van maandag 20 mei tot en met donderdag 23 mei.

Het is de bedoeling dat we 4 avonden van 5 kilometer gaan lopen. De kleinsten mogen natuurlijk ook 1 avond (liefst de laatste) meelopen. De laatste avond lopen de kinderen in hun wedstrijdtenue.

Heb je zin om mee te doen? Geef je dan zo snel mogelijk op, uiterlijk vóór zondag 12 mei, op bij je leider/trainer. Dit doe je door het opgaveformulier met geld in een dichtgeplakte envelop in te leveren bij je leider of geef het af bij de bar in de kantine. Vul het formulier duidelijk in om teleurstellingen te voorkomen.

De kosten zijn:

  • 4 avonden € 4,00
  • 1 avond (laatste) € 3,50

Graag willen we de ouders vragen zich op te geven als begeleiding, zodat de kinderen op een veilige manier mee kunnen lopen.

We verzamelen op maandag, dinsdag en woensdag om 18.15 uur bij de ingang van MFC Het Vierkant. De laatste avond verzamelen we bij fc Harlingen om 18.30 uur en dan lopen we in optocht naar MFC Het Vierkant om met z’n allen tegelijk te starten.

Vanaf dinsdagavond 30 april liggen de opgave formulieren achter de bar in de kantine. Ook zullen de leiders de opgave formulieren uitdelen aan de kinderen.

Kun je niet wachten met opgeven? Print dan dit Avondvierdaagse 2019 opgave formulier uit, vul hem in en lever dit in een dichtgeplakte envelop met geld in bij je leider!

 

Sponsoren