Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Alleen maar winnaars bij Champions League Voetbalmiddagen van fc Harlingen

27-06-2018

De reeks Champions League Voetbalmiddagen bij fc Harlingen zitten er op. In januari van dit jaar werd de aftrap gegeven waarna er in maart en mei een vervolg kwam. Afgelopen woensdag was de slotmiddag en de organisatie kan spreken van een leuk toernooi waar er volop gevoetbald werd. Kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar konden zich elke ronde opnieuw individueel opgeven. Lekker voetballen en gezond bezig zijn, dát was de hoofdzaak.

En bij een sportieve middag hoort natuurlijk een gezonde kantine. JOGG Harlingen zorgde bij elke editie voor de schalen met fruit en kannen met fruitwater voor de kinderen en de ouders. Onder prima weersomstandigheden werd een heuse Champions League competitie afgewerkt. Uiteraard waren alle kinderen deze middag winnaars en de deelnemers kregen dan ook allemaal een medaille en een gevuld tasje van Plus Lunenborg mee naar huis. Een speciale prijs kon er nog wel gewonnen worden en dit was bij het onderdeel gatendoekschieten. Team AJAX en Barcelona wisten als enige de meeste punten te behalen en zij ontvingen een winnaarsbeker.

Na het sportieve gedeelte werd de dag afgesloten met een verloting welke mede mogelijk gemaakt werd door Intertoys, ’t Derde Haad en de Smulpot. Moe maar zeer voldaan gingen de spelers naar huis. Graag willen wij iedereen bedanken voor de komst en deelname. Deze dank gaat ook zeker uit naar alle vrijwilligers die de Champions League Voetbalmiddagen mogelijk hebben gemaakt. En wie weet…tot volgend seizoen!

Meer foto’s zie je hier

Sponsoren