Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Activiteitencommissie fc Harlingen: Feest en Verbinding

04-03-2024

Binnen fc Harlingen speelt de Activiteitencommissie een essentiële rol in het creëren van een levendige en gezellige sfeer voor de leden, jong en oud. De commissie, bestaande uit Evelien, Daisy, Cerise, Natalja, Lian en Hessel, werkt gedurende het hele seizoen aan het organiseren van diverse evenementen binnen de vereniging. En dit jaar bestaat fc Harlingen 10 jaar, dus tijd voor iets extra’s!

Voor de jongste voetballertjes is de pietentraining een groot feest, waarmee ze op een speelse manier in de Sinterklaassfeer komen. Maar de activiteitencommissie richt zich niet alleen op de kleintjes; er is voor alle leeftijden wat te beleven. Denk aan maandelijkse kaartavonden, de jaarlijkse pubquiz, een Duits Bierfeest, de jaarlijkse bingo, de nieuwjaarsreceptie en een darttoernooi. Evelien vertelt: “Vorig jaar hadden we iets nieuws: een playbackshow speciaal voor meisjes. We hoorden dat er veel vraag naar was en dit hebben we opgepakt. Het werd een geweldige middag met veel optredens en blije winnaars”. Cerise vult aan: “En met af en toe live muziek op de zondagmiddag, inclusief het draaiend rad, is het ook altijd gezellig!

‘Perfecte afsluiting’

Het kroonjuweel van de Activiteitencommissie is ongetwijfeld het jaarlijkse familieweekend, dit jaar op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni. Een evenement dat niet alleen het hoogtepunt van het seizoen is, maar waar de commissie zich vanaf de start van het seizoen intensief op richt. Drie dagen vol festiviteiten, spelletjes, muziek en plezier voor jong en oud vormen de perfecte afsluiting van een jaar lang hard werken. En dit keer wordt er extra uitgepakt want fc Harlingen bestaat 10 jaar. Evelien: “Wat en hoe we dit gaan doen wordt later bekend gemaakt maar geloof ons, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, voor jong en oud hebben we weer geweldige activiteiten staan.” Gelukkig hoeft de activiteitencommissie niet alles alleen te organiseren, en krijgen ze veel hulp van andere vrijwilligers! Sowieso speelt de kantinecommissie een hele grote rol bij alle evenementen die de commissie organiseert. 

De commissie streeft ernaar dat iedereen zich thuis voelt bij fc Harlingen. Of je nu jong of oud bent, jongen of meisje, de activiteiten zijn er voor iedereen. Door dit te doen, zorgt de commissie ervoor dat de club een plek is waar iedereen samenkomt, plezier heeft en mooie herinneringen maakt. En dat maakt fc Harlingen niet alleen een voetbalclub, maar ook een plek waar iedereen erbij hoort en kan genieten van leuke momenten samen.

‘Wij zijn dol op nieuwe ideeën en staan voor alles open’

Heb jij goede ideeën over activiteiten? Of zou je wel eens iets willen organiseren? Of zou je ook wel eens mee willen helpen bij de activiteiten die er georganiseerd worden? Laat het de activiteiten commissie weten door een mailtje te sturen naar: ac@fc-harlingen.nl

Staan de dagen al bij jou in de agenda?
Vrijdag 21 juni, zaterdag 22 juni en zondag 23 juni 2024.

Houdt de website en de social media kanalen (Facebook – Instagram – X – TikTok) in de gaten voor meer nieuws omtrent het familieweekend.

Sponsoren