Nieuws Blijf altijd op de hoogte

44e Jeugdtoernooi

20-05-2019

Na een onderbreking van één seizoen is fc Harlingen weer terug met haar jeugdtoernooi. En wij zijn dan ook zeer verheugd dat een groot aantal deelnemende verenigingen die in de voorgaande jaren trouwe deelnemers waren aan ons toernooi ook nu de weg weer naar Sportpark Vierkantsdijk, de thuishaven van fc Harlingen, hebben gevonden.

Het is dit jaar alweer voor de 44e keer dat dit toernooi word georganiseerd, wat op zich al een hele prestatie is en daar zijn wij als fc Harlingen dan ook zeer trots op. Meer dan 400 spelers en speelsters zullen deze dag weer actief zijn, bijgestaan door hun leiders en trainers en aangemoedigd door hun supporters.

Helaas werden wij de laatste weken nog geconfronteerd, ondanks eerdere toezeggingen van deelname, met teams die alsnog afzegden. Maar met wat passen en meten en enkele aanpassingen in de poules zijn wij erin geslaagd om het programma rond te krijgen. Er zullen teams van onze trouwe gasten, sc Terschelling, sc Bolsward, sc Franeker, V S V `31 Vlieland, Leeuwarder Zwaluwen en fc Harlingen als organiserende vereniging deze dag strijden om de toernooiwinst. Maar naast de spelers en begeleiders zijn natuurlijk ook vele vrijwilligers actief deze dag, zoals scheidsrechters, EHBO, terreindienst, kantine medewerkers, toernooileiding en vele andere vrijwilligers. Zonder al deze mensen en natuurlijk ook de sponsoren zou dit toernooi niet mogelijk zijn, waarvoor onze hartelijke dank.

Bekijk hier het programma:

Wij hopen met zijn allen dat het net zoals in voorgaande jaren een prachtig toernooi zal worden waarin sportiviteit en respect voor elkaar centraal zal staan. Namens fc Harlingen wensen wij een ieder heel veel succes!

Jan Helvrich Toernooiorganisatie fc Harlingen

Sponsoren