Nieuws Blijf altijd op de hoogte

3 punten in de pocket voor JO17-1

11-02-2019

Zaterdag 9 februari, de 1e wedstrijd van de voorjaarscompetitie voor JO17-1 was een feit. Om 14:30 uur werd er afgetrapt onder leiding van scheidsrechter W.J. Kimp tegen LAC Frisia 1883 JO17-3. Een oude bekende voor de mannen omdat er in de vorige competitie ook al tegen elkaar was gespeeld. Die wedstrijd werd toen vrij eenvoudig gewonnen met 4-0. Maar vandaag was er nog een extra tegenstander namelijk de wind. Er scheen wel een zonnetje maar de wind haalde af en toe kracht 8-9 dus normaal voetballen zat er niet in vandaag.

De 1e helft werd met de wind mee gespeeld dus alles speelde zich af op de helft van Frisia. Dit resulteerde in een ruststand van 4-0. Doelpuntenmakers waren Jorret(2x), Lars en Ricardo.

Na rust hadden de mannen wind tegen en hierdoor kwam Frisia iets vaker op de helft van fc Harlingen te spelen, echter gevaarlijk werd men niet. fc Harlingen kon zelfs nog de 5-0 scoren via Joshton en dit was tevens de eindstand.

3 Punten in de pocket en bovenaan op de ranglijst. Mooi begin dus en wie weet waar dit naar toe kan leiden dit seizoen….. Volgende week zaterdag spelen de mannen uit tegen SWZ Boso Sneek JO17-2. Aanvang 12:45 uur.
Hopelijk dan met iets minder wind zodat de mannen het echte goede voetbal kunnen laten zien.

De Reporter.

Sponsoren