Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Wedstrijdverslag JO15-3

25-11-2018

Wedstrijdverslag JO15-3. Afgelopen zaterdag speelden wij thuis tegen Leeuwarden Zwaluwen. Het was een frisse ochtend maar de mannen hadden er zin in. Binnen 5 minuten kwamen de eerste aanvallen in de combinatie Ruben en Bitar helaas zonder resultaat. Uit een vrije trap kwam Bitar 1 op 1 met de keeper ook deze werd gestopt. Het was duidelijk dat de jongens op jacht waren naar het eerste doelpunt.

Uit een corner volgde een kopbal die over ging. De keeper van Zwaluwen schoot uit en een counter volgde zodat er een aanval kwam 1 op 1 met onze keeper, maar Jorn kwam uit zijn doel en dook op de bal. Na een half uur spelen werd het spel wat rustiger, iets te rustig want door een uitbraak van Zwaluwen volgde een hoge bal die in ons doel belande 0-1. Vlak voor rust kreeg Bitar vleugels en vloog over het veld, helaas hadden zij ook een soort Bitar en zo kwamen wij niet tot scoren.

Na team overleg besloten om wat feller te spelen in de tweede helft. We gingen snel in de aanval wat resulteerde in een botsing tussen eigen spelers. Het was Boy die als een duvel uit een doosje naar voren schoot, en de 1-1 maakte. We hadden nog een paar kansen maar deze troffen geen doel. De teams waren zeer aan elkaar gewaagd. Na een kwartier volgde helaas nog een tegen doelpunt 1-2. Toch bleven we aanvallen maar de bal ging over het doel en in het zijnet. De strijd ging gelijk op maar er kan er maar 1 winnen…

Zaterdag een laatste uitwedstrijd naar Dronrijp waarbij we het op gaan nemen tegen de nummer 2 SJO DFC JO15-2. De wedstrijd begint om 10.30 uur.

Sponsoren