Nieuws Blijf altijd op de hoogte

14, 15, 16 juni Familieweekend 2019

05-05-2019

De Activiteiten Commissie kan met veel trots het volgende mededelen. Want na maanden voorbereiding is nu het definitieve programma van het Familieweekend 2019 rond. En we kunnen rustig zeggen dat het een weekend wordt wat bol van de activiteiten en gezelligheid staat.

Het familieweekend is een jaarlijks terugkerend 3-daags evenement om het seizoen feestelijk mee af te sluiten. En dit doen we met z’n allen! Leden, ouders, broertjes/zusjes/vriendjes van leden, vrijwilligers, donateurs, Vrienden van fc Harlingen, sponsors, dit weekend is voor jong en oud.

We bieden dit jaar een vullend programma met daarin vele artiesten en activiteiten, waarvan wij weten dat ze bij een ieder in de smaak zullen vallen. Het familieweekend begint dit jaar op vrijdagavond 14 juni met het Walking Football “Ouwe Seunen” Toernooi. Diverse teams vanuit Friesland komen naar Harlingen om aan dit eindtoernooi deel te nemen. Nog nooit walking football gezien? Dit is je kans! Vanaf 18.30 uur wordt het startsein gegeven.

 

 

 

Dus, noteer alvast in je agenda 14, 15 en 16 juni familieweekend fc Harlingen. Meer informatie omtrent het programma en opgave volgt spoedig. Hou de website goed in de gaten. Ook heeft de Activiteiten Commissie een Facebook pagina waar regelmatig nieuws te lezen is.

Wij zijn er klaar voor! Jullie ook?
Evelien Attema, Evan van Sertima, Mirjam Jellema, Isolde Faber, Elsbeth van der Hoek, Nancy Boomstra.

 

 

Sponsoren