Contact
Laatste nieuws Heb je iets te melden of wil je een verslag sturen?
Klik hier voor meer informatie
17mei
π—‘π—œπ—˜π—¨π—ͺπ—˜ π—žπ—”π—‘π—§π—œπ—‘π—˜ 𝗩π—₯π—”π—”π—šπ—§ π—‘π—œπ—˜π—¨π—ͺπ—˜ 𝗩π—₯π—œπ—π—ͺπ—œπ—Ÿπ—Ÿπ—œπ—šπ—˜π—₯𝗦

π—‘π—œπ—˜π—¨π—ͺπ—˜ π—žπ—”π—‘π—§π—œπ—‘π—˜ 𝗩π—₯π—”π—”π—šπ—§ π—‘π—œπ—˜π—¨π—ͺπ—˜ 𝗩π—₯π—œπ—π—ͺπ—œπ—Ÿπ—Ÿπ—œπ—šπ—˜π—₯𝗦 Zowel het kantine team als… lees verder

06mei
Papiercontainer terug op oude vertrouwde plekje aan Bolswardervaart

Oud papier is geld waard, ook voor onze vereniging. Onze… lees verder

03mei
Trainingstijden tijdens de meivakantie

In verband met 4 en 5 mei en Hemelvaartsdag kan… lees verder

meer nieuws

Vrienden van fc Harlingen

 

Informatie Vrienden van fc Harlingen

Het realiseren van diverse wensen/verbeteringen binnen fc Harlingen kost geld. Om aan diverse wensen/verbeteringen een extra financiΓ«le impuls te kunnen geven, hebben we Vrienden van fc Harlingen opgericht. Hierdoor kan fc Harlingen Β sterker en beter worden.

Vrienden van fc Harlingen voor de gehele vereniging

De gelden die gegenereerd worden door Vrienden van fc Harlingen gebruiken we voor de gehele vereniging. Vrienden van fc Harlingen zet zich in om verschillende zaken binnen de vereniging te realiseren. Of dit nu betrekking heeft op senioren, dames, junioren, pupillen of ter verbetering van onze accommodatie. Je ziet, de hele vereniging heeft baat bij de gelden van Vrienden van fc Harlingen.

Zo is sinds het seizoen 2019-2020 de gehele kledinglijn van alle jeugdtrainers en leiders gesponsord door de Vrienden van fc Harlingen.

Wat krijgt u als Vriend van fc Harlingen

Voor iedereen die Vriend wordt van fc Harlingen hebben we een leuke attentie, uiteraard in de kleuren van fc Harlingen.

Als lid van Vrienden van fc Harlingen wordt je naam op de website van fc-Harlingen vermeld.

Als lid van Vrienden van fc Harlingen wordt je naam op het bord van Vrienden van
fc Harlingen geplaatst. Dit bord komt in onze kantine te hangen.

Wie kunnen lid worden en hoe word je lid?

Iedereen die fc Harlingen een warm hart toedraagt kan lid worden. Leden, donateurs, vaders, moeders, kunnen lid worden van Vrienden van fc Harlingen. Ook kunnen bedrijven natuurlijk lid worden van Vrienden van fc Harlingen.

Hoe kan ik lid worden?

Je kunt lid worden door het aanmeldingsformulier in te vullen en deze in de blauwe brievenbus van het bestuur te deponeren. Deze brievenbus hangt in de hal van de kantine.

Of mailen naar het volgend email-adres:

jjatoering@home.nl

 

Contributie

De contributie bedraagt € 50,00 per jaar. Uiteraard mag je bijdrage ook groter zijn, op het aanmeldingsformulier kun je ons laten weten welke bijdrage wij mogen incasseren. Het verschuldigde bedrag innen wij voor 1 april van een jaar. Word je lid in de loop van een jaar dan innen we de contributie voor de 1e van de maand volgend op de maand van aanmelding.

Klik opΒ het aanmeldingsformulierΒ om het te downloaden.

Sponsoren