AVG De nieuwe wet omgaan met persoonsgegevens
Laatste nieuws Heb je iets te melden of wil je een verslag sturen?
Klik hier voor meer informatie
25jan
Voetballen in het Cambuur Stadion?

Lijkt het jouw zoon/dochter leuk om op zondagochtend 10 weken… lees verder

24jan
fc Harlingen MO17-1 op bezoek bij bekende tegenstander

Afgelopen zaterdag reisden de meiden van MO17-1 af naar Sneek.… lees verder

24jan
fc Harlingen JO12-1 net iets te laat wakker…

Het was weer een vroegertje voor de JO12-1. Nadat er… lees verder

meer nieuws

AVG

fc Harlingen en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is op 25 mei 2018 ingegaan. Dit betekent dat vanaf 25 mei 2018 ook voetbalverenigingen te maken hebben met de strengere regels rond het verwerken van persoonsgegevens. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) is vervangen door een privacywetgeving die geldt in de gehele Europese Unie (EU): de AVG. Deze wet versterkt de positie van de mensen van wie persoonsgegevens worden verwerkt. Organisaties die persoonsgegevens verwerken, waaronder dus voetbalclubs, hebben meer verplichtingen om op een juiste manier om te gaan met deze gegevens. Concreet houdt dit in dat verenigingen moeten opschrijven hoe zij omgaan met persoonsgegevens van hun leden, vrijwilligers en fans. Met deze documentatieplicht kunnen clubs aantonen dat zij voldoen aan de AVG.

Voorop staat voor fc Harlingen dat persoonlijke gegevens van leden enkel en alleen worden gebruikt voor de ledenadministratie, de betaling van de contributie en het informeren van leden over ontwikkelingen binnen de club. Op geen enkele manier wordt deze informatie gedeeld met derden, met uitzondering van de KNVB. Als spelend lid van de fc Harlingen ben je immers ook automatisch bondslid van de KNVB.

Mocht iemand willen weten welke informatie is vastgelegd over hem of haar in onze ledenadministratie dan kan die worden opgevraagd via mailadres info@fc-harlingen.nl

Ook indien informatie op de website staat waarvoor geen toestemming is gegeven (bijvoorbeeld fotomateriaal) dan kan dit worden aangegeven op het betreffende e-mailadres.

Het volgende document geeft aan hoe fc Harlingen omgaat met jouw gegevens en waar ze voor worden gebruikt.

http://www.fc-harlingen.nl/privacy-policy-fc-harlingen/

Voor de volledigheid willen wij u langs deze weg ook wijzen op het fotoprotocol fc Harlingen, welke op onze website is opgenomen.

Bekijk hier het protocol privacy borging fotobeleid:

Protocol privacy borging foto beleid

Bestuur fc Harlingen

Sponsoren