Agenda Staat genoteerd!

Sierd van der Berg keeperclinic

22-12-2023
17:30
Keepers, keepertrainers

Op vrijdag 22 december staat er een bijzonder evenement op de agenda bij fc Harlingen: het Keepersevent met niemand minder dan de gerenommeerde keeperstrainer Sierd van der Berg.

In het kader van ‘train de trainers’ heeft fc Harlingen het genoegen om Sierd van der Berg te mogen ontvangen, met als doel onze keeperstrainers te voorzien van waardevolle tips en trucs voor een nóg effectievere keeperstraining. De avond omvat een professionele trainingssessie speciaal ontworpen voor onze doelverdedigers.

Keepers nemen een unieke en cruciale positie in binnen een voetbalteam; niet voor niets begint ons clublied met de woorden “één is de keeper”. Sierd van der Berg, met meer dan 30 jaar ervaring als keeperstrainer bij clubs als Cambuur, FC Groningen en Jong Oranje, heeft zijn sporen verdiend in de voetbalwereld. Hij is vastbesloten zijn uitgebreide kennis en ervaring over te dragen aan onze enthousiaste trainers.

Voor de keepers van fc Harlingen biedt deze training een uitzonderlijke kans om een professionele en inspirerende sessie te ondergaan, die niet alleen hun technische vaardigheden zal versterken, maar ook bijdraagt aan de ontwikkeling van het team als geheel.

Het Keepersevent met Sierd van der Berg belooft een boeiende en leerzame avond te worden, waarbij de passie voor keepen en de liefde voor het spel centraal staan.

Het programma ziet er als volgt uit:

17.30 – 18.30 uur: presentatie keeperscoaches

19.00 – 20.30 uur: training (keepers en keepercoaches)

21.00 – 21.30 uur: evaluatie en feedforward met keepercoaches

Sponsoren