Agenda Staat genoteerd!

Pubquizzz 4.0

16-03-2024
19:30

Zaterdagavond 16 maart zal het een stuk stiller zijn op straat want… om 19.30 uur begint Pubquizzz 4.0 bij fc Harlingen.

Wat in 2019 begon als een try-out is uitgegroeid naar een zeer populair fenomeen binnen onze vereniging!

๐Ÿ’ฌ De Activiteiten Commissie weet het nog heel goed! “We gingen iets ‘nieuws proberen’, een pubquiz! Nou de opgave was nog maar net geopend en we zaten al vol! Ongekend!”

Twee jaar lang werd wekelijks de vraag gesteld: wanneer hewwe weer een pubquiz? Ut was fantastisch! Maar ja… corona hรจ?! Toen in 2022 alles weer mocht was het allereerste evenement in april, de Pubquizzz (2.0). En net als in 2019 ook nu weer binnen een paar dagen vol!

En wat was het een fantastische avond!

Of het nu door de fantastische hoofdprijzen komt, door de gratis deelname รณf gewoon doordat onze mensen een gezellig avondje uit willen…๐Ÿคทโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ maar dat het ongekend populair is blijkt wel uit het feit dat ook editie 3.0 he-le-maal vol zat!

TIJD VOOR…. PUBQUIZ 4.0

Opgeven voor de Pubquiz 4.0 kan vanaf nu!

• teams vanaf 4 t/m 6 personen
  • inschrijven is verplicht!
  • inschrijven kan alleen door een mail te sturen naar AC@FC-HARLINGEN.NL
  • vermeld duidelijk de naam van je team รฉn de aantal personen!
  • opgeven kan uiterlijk tot 12 maart 2024
  • VOL=VOL!

Deelnemers zijn vanaf 19.00 uur welkom in de kantine van fc Harlingen. Stipt 19.30 uur gaan we van start.

En net als voorgaande jaren hebben we ook nu weer een fantastische HOOFDprijs weten te regelen! ๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ

๐Ÿ† ๐ŸŽซ ๐Ÿ“Š
Prijswinnaars 2019; Weekend voor 2! ging naar team “M&M”.
Prijswinnaars 2020 en 2021; CORONA ๐Ÿ˜ท
Prijswinnaars 2022; Een Uitje voor het hele team! ging naar team “Per Seconde Grijzer”.
Prijswinnaars 2023; Een voetbalwedstrijd naar keuze! ging naar team “M&M”

Welk team gaat er dit jaar met de fantastische HOOFDprijs vandoor?

#fcharlingen #pubquizzz #hotseat #fantastisch #hoofdprijs #winnaars