Agenda Staat genoteerd!

Jan Helvrich Jeugdtoernooi

18-05-2023
10:00

Na het zeer succesvolle 44ste jeugdtoernooi van 2019 organiseert fc Harlingen na twee corona jaren op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei 2023 weer haar bekende en goed aangeschreven Jeugdtoernooi. Met ingang van dit jaar is het jeugdtoernooi omgedoopt tot het Jan Helvrich Jeugdtoernooi.

Jan Helvrich organiseerde jarenlang het Robur Jeugdtoernooi en later het fc Harlingen Jeugdtoernooi, dit toernooi groeide uit tot één van de grootste jeugdtoernooien van Friesland.
We zijn als Toernooicommissie dan ook trots “ons” Jeugdtoernooi naar de in 2020 overleden Jan Helvrich te mogen vernoemen.

De organisatie van het populaire jeugdtoernooi is inmiddels volop met de voorbereidingen bezig van de 45e editie. Het Jan Helvrich Jeugdtoernooi staat gepland op donderdag 18 mei 2023. Wij hopen, net als alle voorgaande edities op een leuk, sportief en gezellig toernooi met veel deelnemende verenigingen uit de regio en (ver) daarbuiten.

Verenigingen en teams kunnen zich nu al in schrijven. Dit kan ONLINE of via het sturen van een e-mail naar jeugdtoernooi@fc-harlingen.nl

Sponsoren