Agenda Staat genoteerd!

Familieweekend; VRIJDAG

23-06-2023
18:30

FAMILIEWEEKEND; VRIJDAG

De vrijdagavond is de start van een fantastische afsluiter, hét familieweekend! Een weekend vol feest, plezier en activiteiten voor jong en oud! De vrijdagavond staat in het teken van het Walking Football Eindtoernooi en de zeskamp.

ZESKAMP
Sinds jaar en dag is de zeskamp een zeer favoriet onderdeel van het familieweekend. Na het uitstapje op de zaterdag vorig jaar is de zeskamp dit jaar gewoon weer als vanouds op de vrijdagavond. Wel met vernieuwende onderdelen. Een tipje van de sluier???

Uiteraard hebben we weer een stormbaan. Welke? Dát houden we nog even geheim. Verder hebben we Levend Lingo en nieuw dit jaar zijn de Kamelenrace en Paaldansen. Verder verklappen we niet teveel.

  • De zeskamp is voor alle leeftijden.
  • Teams van 6 personen kunnen zich opgeven via mail: ac@fc-harlingen.nl
  • Er zijn leuke prijzen te winnen!
  • Het begint om 18.30 uur!

Maak een team met je vader, moeder, broertjes, zusjes en/of voetbalvriendjes en strijd mee voor het zeskampteam van het jaar! GEEF JE NU OP: AC@FC-HARLINGEN.NL

 

WALKING FOOTBALL EINDTOERNOOI
In 2018 is het walking football bij fc Harlingen ontstaan en sinds die dag wordt er elke woensdagmorgen getraind door de zestigplussers. Het is enorm populair en overal zie je toernooien. Sinds die start in 2018 wordt er ook ieder jaar een eindtoernooi bij fc Harlingen gehouden. Teams vanuit Friesland maar ook daarbuiten doen hieraan mee. Dit toernooi start om 18.30 uur.

 

LIVE MUZIEK
Na de sport is er tijd voor ontspanning en zal zanger Wijtze voor een muzikale afsluiter zorgen.

Sponsoren