Agenda Staat genoteerd!

Avond4Daagse fc Harlingen

16-05-2022
18:30

We gaan dit jaar als fc Harlingen meedoen aan de 67e avondvierdaagse van Harlingen met de JO7, JO8, JO10, J/MO11 en JO13. De avondvierdaagse wordt dit jaar gehouden van maandag 16 mei tot en met donderdag 19 mei 2022.

Het is de bedoeling dat we 4 avonden van 5 kilometer gaan lopen. De kleinsten mogen natuurlijk ook 1 avond (de laatste) meelopen. De laatste avond lopen alle kinderen in hun wedstrijdtenue.

Heb je zin om mee te doen? Geef je dan zo snel mogelijk op, uiterlijk vóór zondag 8 mei, op bij je leider/trainer. Dit doe je door het Avondvierdaagse 2022 opgave formulier met geld in een dichtgeplakte envelop in te leveren bij je leider of geef het af bij de bar in de kantine. Vul het opgave formulier duidelijk in om teleurstellingen te voorkomen.

De kosten zijn:

  • 4 avonden € 4,00
  • 1 avond (laatste) € 3,50

Graag willen we de ouders vragen zich op te geven als begeleiding, zodat de kinderen op een veilige manier mee kunnen lopen.

We verzamelen op maandag, dinsdag en woensdag om 18.15 uur bij de ingang van MFC Het Vierkant. De laatste avond verzamelen we bij fc Harlingen om 18.30 uur en dan lopen we in optocht naar MFC Het Vierkant om met z’n allen tegelijk te starten.

Vanaf volgende week liggen de opgave formulieren achter de bar in de kantine. Ook zullen de leiders de opgave formulieren uitdelen aan de kinderen.

Kun je niet wachten met opgeven? Print dan dit opgave formulier uit, vul hem in en lever dit in een dichtgeplakte envelop met geld in bij je leider!

Sponsoren