Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Zomertrainingen ten einde

22-07-2020

Aan alles komt een einde…

Aan alles komt een einde, zo ook aan de zomertrainingen. Organisatoren en initiatiefnemers Remko Zandberg en Stijn Schakenbos gaven in samenwerking met de vele trainers afgelopen dinsdag voor de laatste keer zomertraining aan de voetballende jeugd van Harlingen en omstreken.

Zes weken lang was het bij fc Harlingen op dinsdag avond afgeladen met voetballers in de leeftijd van 5 t/m 17 jaar. En wat was het zes weken lang een feestje! Maar nu is er dan toch echt een einde aan de zomertrainingen gekomen. De allerlaatste training werd afgelopen dinsdag avond gegeven waarbij alle deelnemers na afloop een certificaat uitgereikt kregen. Vanwege de vakantie waren er veel deelnemers niet maar ook voor die spelers en speelsters ligt er een certificaat klaar. Omdat de trainers nu ook wel een vakantie verdienen, krijgen deze deelnemers het certificaat  aan het begin van het nieuwe seizoen.

Remko en Stijn kijken terug op een reeks zeer succesvolle trainingen. Want als je elke week  gemiddeld 60 kinderen mag ontvangen die staan te popelen om training te krijgen dan mag je wel spreken van een groot succes. De trainers zagen veel enthousiasme bij de deelnemers en voetbal technisch zijn ze er flink op vooruit gegaan. Hopelijk nemen de spelers dit mee naar het nieuwe voetbalseizoen die halverwege augustus weer van start zal gaan bij fc Harlingen.

De beide mannen bedanken alle trainers die het mede mogelijk hebben gemaakt om elke week training te geven. Maar ook Petra wordt ontzettend bedankt voor al die bekertjes ranja die ze elke keer weer klaar zette voor alle deelnemers. Overige vrijwilligers, deelnemers en ouders ook ontzettend bedankt voor zes succesvolle weken!

Meer foto’s van deze laatste training zie je HIER

Maar er is ook een leuk compilatie filmpje gemaakt en die zie je HIER

 

Sponsoren