Wie kent hem niet? Koots A.K.A Ronald Brandes

10-09-2021

De man met z’n gouden pik. Op het juiste moment wisselen, tactische wijzigingen en de overwinning is een feit. Je kan hem niet vergelijken met Louis van Gaal, Jorgen Klopp of een Guus Hiddink. Deze man coacht als een unieke Koots. Een man van weinig woorden en veel daden. Een grootmacht aller tijden en wie met hem in aanraking is geweest weet dat!

De voorbereidingen voor a.s. zondag zijn weer goed op orde, zoals altijd bij de Koots! Iedereen heeft een goede trainingskamp gehad op zijn eigen manier. Hij kiest voor een fitte selectie en heeft niet stilgezeten op de transfermarkt. Hij liet Jeep Outhuyse gaan naar het eerste elftal en zag daarmee de zoveelste speler opgeleid uit zijn team een mooie carrièrestap maken. Hij wist op de transferdeadline nog spelers aan te trekken, zo kwam Sean Koen over van Terschelling. En wist hij Gewoan Sven te strikken om zijn gympen met noppen weer aan te trekken, terug van weggeweest dus. Ook nieuwkomer Hylke Hitman gaat zijn debuut maken maar of die dat a.s. zondag al mag doen is nog een verrassing.

Coach Koots kan ook terugvallen op spelers met kwaliteit. Zo zijn Freerk Attema, Peter Beuker, Klaas Bouma, Rienk Wijbenga en Peter van der Veer weer door een strenge medische keuring goedgekeurd. Versterken zij jonge talenten als BjΓΆrn Kalkhuis, Brian Zeilmaker, Roy Dijkstra en Frans Poortvliet. Kan Kootsie rekenen op routiniers Mark Helvrich, Chiel faber en Gosse Vogel. En voor de afronding heeft hij een samenstelling gevormd door aanvallers te zoeken zoals Jeroen Kuper en internationale sterspelers Mohammad Daher en Evan van Sertima.

Oosterlittens 4 al jaren bekend bij ons en daarmee verwachten we weer een uitmuntende strijdplan van Brandes. Overigens beginnen wij als favoriet dus mocht je je speelkansen willen vergroten stem niet op ons! (TOTO)
Uiteraard zal er geen omkoping zijn, althans niet bij de arbitrage. De scheidsrechter van dienst is tevens wethouder: Dhr. E. de Groot. Dus die weet alles van de regels. En kunnen wij focussen op een gezellige pot ouderwets voetbal op kunstgras.

Je moet er vroeg bij zijn en je clubcard/season pass bij de hand houden. De bal gaat al rollen om 10:00 uur op Sportpark Vierkantsdijk.
Maar een lekkere bak koffie erbij zal elke supporter goed doen. In de rust een gehaktbal en na de wedstrijd kan je een handtekening scoren (NIET TIJDENS DE WEDSTRIJD)

En remember!
NO KOOTS NO PARTY