Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Voor alle vrijwilligers fc Harlingen een kerstattentie incl. speciale videoboodschap van bondscoach Frank de Boer!

21-12-2020

Als dank voor hun inzet van het afgelopen jaar, konden de vrijwilligers van fc Harlingen afgelopen weekend een kerstattentie afhalen. En niet alleen namens het bestuur van fc Harlingen werden de vrijwilligers bedankt, bondscoach van Oranje Frank de Boer had ook nog een speciale boodschap!

Normaal gesproken organiseert het bestuur jaarlijks een vrijwilligers borrel om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet, tijd en toewijding. Maar dit jaar moest het natuurlijk anders geregeld worden en dus werden alle vrijwilligers middels een brief uitgenodigd om hun kerstattentie af te halen in de kantine van fc Harlingen.


Op de foto een deel van het bestuur, Siefko Jager, Hilko Mulder, Nico Beuker, Freerk Attema en Nieske Huizenga-Heininga. Foto: E.c.A

Het bestuur had voor 2 afhaal momenten gekozen waarbij de vrijwilligers via een vaste looproute hun kerstattentie op konden halen. De vrijwilligers werden 1 voor 1 bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar. Een bijzonder en zwaar jaar waarin iedereen zó ontzettend zijn best heeft gedaan om het jaar toch nog tot een goed einde te brengen. En waarbij de vrijwilligers zich voor de volle 100% ingezet hebben.

Daar is niet alleen het bestuur en de gehele club ontzettend trots op, ook bondscoach van Oranje, Frank de Boer liet van zich horen. Via een speciale video boodschap werden alle vrijwilligers van fc Harlingen bedankt. Kijk via onderstaande link:

Speciale boodschap van Frank de Boer

 

Ondanks dat de brief ruim op tijd verzonden is, kan het zijn dat de brief, vanwege de drukte bij de post, te laat in de brievenbus is gevallen. In dat geval is er nog een extra afhaal moment. Op dinsdagavond 22 december van 19.00 – 20.00 uur is er nog de gelegenheid om de kerstattentie af te halen in de kantine. Voor meer informatie, mail naar: secretaris@fc-harlingen.nl

fc Harlingen wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief 2021!!

Sponsoren