Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Voor al onze sponsoren

05-05-2020

 

fc Harlingen, mei 2020

Beste sponsor,

Het coronavirus heeft de hele wereld in zijn greep. Een onzekere periode voor ons allemaal, hoe komt het met de gezondheid van uzelf, van uw naasten en voor u als ondernemer, hoe komt het met de gezondheid van uw bedrijf?

Het verenigingsleven voor het seizoen 2019-2020 ligt op dit moment stil. Evenementen, zoals het jaarlijks jeugdtoernooi, zijn afgelast. Maar ook het familieweekend, wat altijd garant staat voor veel sportiviteit, gezelligheid en contacten maken, gaat niet door. Uiteindelijk is dit bijzaak, maar toch, één van de belangrijkste bijzaken. De trainingen zijn deze week gelukkig weer hervat in opvolging van de regels van het RIVM. Zodra we meer nieuws hebben kunt u dit uiteraard terug lezen op onze website.

Door middel van deze brief willen we toch een vorm van communicatie doen richting uw bedrijf. Op deze manier maken we kenbaar dat we aan u denken en hopen van harte dat u samen met uw bedrijf door deze bizarre periode heen komt.

We willen u danken voor het getoonde vertrouwen in onze vereniging en het geleverde sponsorschap. Wij wensen u veel sterkte, wijsheid maar bovenal heel veel gezondheid toe. Met een beetje geluk zien we elkaar snel weer onder het genot van een kopje koffie.

Met vriendelijke groet,

De sponsorcommissie van fc Harlingen

 

Deze brief is namens de sponsorcommissie verstuurd naar al onze sponsoren. Mocht u deze (nog) niet ontvangen hebben dan kunt u contact opnemen met de Sponsorcommissie

Sponsoren