Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Voetbal afgelast…en nu?

13-03-2020

Beste leden, vrijwilligers, ouders en/of verzorgers,

Vandaag hebben wij als bestuur besloten om tot 1 april alle trainingen en activiteiten van de jeugd- en seniorenteams bij fc Harlingen af te lasten. De KNVB had dit al gedaan voor alle wedstrijden van veld- en zaalverengingen tot diezelfde datum. Hun advies om dit ook te doen voor de trainingen, oefenwedstrijden bij de clubs hebben wij opgevolgd.

Begin komende week wordt in overleg met de hoofdtrainer en staf bepaald of fc Harlingen 1 wel gaat trainen.

Nu de regering steeds verder gaande maatregelen neemt en ook in Friesland het virus meermalen is opgedoken willen wij geen enkel risico nemen wat betreft de gezondheid van onze leden en vrijwilligers. Het bestuur vindt het besluit gerechtvaardigd met name in het belang van die leden en vrijwilligers. Wij zijn verder van mening dat ook fc Harlingen moet bijdragen aan het plan om ervoor te zorgen dat verdere verspreiding wordt geminimaliseerd. Wij volgen hiermee dan ook de adviezen van de GGD, het RIVM, de Rijksoverheid en de KNVB.

Wij hopen op jullie begrip voor dit lastige besluit en jullie medewerking. Zodra er meer nieuws is, laten we dit zo snel mogelijk weten.

Het Bestuur

 

Sponsoren