Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Spelers JO11 en JO15-1 beleefden een prachtige avond bij Cambuur

12-04-2018

Op maandag 9 april beleefden spelers van fc Harlingen JO11 en JO15-1 een prachtige avond in het Cambuur stadion. Ze waren uitgenodigd om de wedstrijd Cambuur – Jong AZ bij te wonen. Helemaal speciaal was het voor de jongens van JO11 want zij mochten die avond mee lopen in de line-up.

  

Na een loting onder toezicht van de leider én een ouder werden er 11 jongens uit verschillende JO11 teams uitgeloot om bij de line-up van Cambuur – Jong AZ aanwezig te zijn. Maar niet alleen deze jonge spelers waren uitgenodigd, ook de jongens van J015-1 waren erbij. Zij werden 16 december 2017 najaars kampioen en ontvingen daarom vrij kaarten voor deze wedstrijd.
De leider van J011-3 zou de leider niet zijn als ie niet iets aparts had geregeld! Via Kooistra Reizen had bovengenoemde een ware party bus kunnen bemachtigen wat zowel bij de spelers als bij de ouders goed in de smaak viel! Wij bedanken de Vrienden van fc Harlingen hier dan ook hartelijk voor, wij allen hebben hiervan genoten!
Na een ritje Harlingen-Leeuwarden kwamen iedereen vol adrenaline aan bij het Cambuur stadion en werden de Line-up spelers meegenomen voor verdere instructie. Iets voor aanvang van de wedstrijd kwamen de mannen het veld op, de spanning was duidelijk zichtbaar maar wat genoten ze ervan. Helaas duurde het niet lang voordat ze het veld moesten ruimen, de klok sloeg 20.00 uur en de wedstrijd ving aan. De jongens van J011 mochten de wedstrijd vanaf de tribune aanschouwen en hadden het super naar hun zin zo tussen al die “grote” jongens van J015-1. Na anderhalf uur spelen stond de teller op 3-2 en floot de scheidsrechter om 21.48 uur de wedstrijd af en ging iedereen weer richting de party bus! Na een lange maar zeer gezellige tocht door Leeuwarden kwam de bus rond 22.40 weer in Harlingen aan waarna iedereen moe maar zeer voldaan huiswaarts keerden.

Sponsoren