Spaar je club gezond!

03-09-2021

Komende zondag gaan we in samenwerking met PLUS Lunenborg starten met de actie “Spaar je club gezond!” Er gaat in totaal €15.000,- verdeeld worden onder 23 verenigingen.

Steuntje in de rug
Na een jaar vol beperkingen organiseerd PLUS Lunenborg een unieke spaaractie waarmee ze het verenigingsleven in Harlingen een steuntje in de rug geven. Van zondag 5 september tot zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg euro’s sparen voor onze club. En dat bedrag kan flink oplopen!

Hoe werkt de actie?
• Doe je boodschappen bij PLUS Lunenborg.

• De klant ontvangt bij elke €10,- aan boodschappen en selecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met unieke code.

• De unieke code kan via de actiepagina PLUS sponsorpunten verzilveren voor fc Harlingen worden geactiveerd.

• Na de actieperiode wordt het totale sponsorbedrag verdeeld over alle deelnemende clubs en verenigingen.

• Digitaal sparen is ook mogelijk via de plus app.

• Looptijd spaaractie: zondag 5 september t/m zaterdag 13 november (week 36 t/m 45).

Doe dus je boodschappen bij PLUS, spaar én verzilver je sponsorpunten voor fc Harlingen en Spaar onze club gezond!