Run4Semmy, de opbrengst!

18-10-2017

Run4Semmy, 15 oktober 2017

Tijdens de thuiswedstrijd van fc Harlingen tegen Geel Wit werd het startsein gegeven. Er konden nagels gelakt worden, er was een verloting én de mannen van Geel Wit overhandigden een dik gevulde envelop met geld wat was opgehaald op Ameland. Daarna was het de beurt aan de Harlinger Mixed Hockeyclub. Ook deze vereniging had een dag vol met acties waarbij ook het nodige geld werd opgehaald. Daarnaast had Team Twan er ook voor gezorgd dat er bij de Harlinger Middenstand collectebussen stonden waar men kon doneren. Een speciaal opengesteld rekeningnummer zorgde voor vele donaties én bij diverse basisscholen konden lege flessen ingeleverd worden. Maar ook de nagellakjes van Tijn van de actie “LAK. door Tijn” kon besteld worden. Hier werd dan ook groot gehoor aan gegeven. Al deze opbrengsten werden verzameld en dit werd een cheque van maar liefst € 7.000,-!!!

Hieronder een verslag van de bijzondere dag die Team Twan beleven mocht.

AMSTERDAM – Zondagochtend was het dan eindelijk zover, na weken samen getraind te hebben was daar vandaag de Run4Semmy. Vroeg in de ochtend vertrokken we als Team Twan met z’n allen richting het VU te Amsterdam. Hier werden alle 400 deelnemers opgewacht door Stichting Semmy.

Na een mooie toespraak en ontroerend filmpje van o.a. Tijn was daar de ambassadeur van Stichting Semmy, Wendy van Dijk, om ons veel succes te wensen voor de loop. Wij konden voorafgaand een prachtige cheque overhandigen twv. € 7.000,-

Gemotiveerd liepen we gezamenlijk met alle deelnemers richting de start bij het Olympische Stadion. Na het startschot stond Wendy van Dijk klaar om ons allen een high five te geven en kon de loop beginnen. Mede door het heerlijke zonnetje was het een prachtige en bijzondere loop dwars door het centrum van Amsterdam. Kippenvel moment was toch wel om met z’n allen van Team Twan de laatste meters hand in hand te lopen. We gingen met vele andere deelnemers als één blauw leger van Stichting Semmy over de finish.

We willen iedereen die ons gesteund heeft ontzettend bedanken! Dankzij jullie donaties via de rekening, collectebussen, nagellakjes of anders hebben wij zo’n fantastisch bedrag kunnen doneren aan Stichting Semmy!

Met dank aan: Bakkerij Elsinga, Bakkerij Overzet, CBS Prins Johan Friso, fc Harlingen, Grafisch Centrum Harlingen, Harlinger Mixed Hockeyclub, IKC het Baken, IKC het Noorderlicht, IKC ’t Wad, Intertoys Harlingen, Janette’s Hairfashion, MIN12, Optisport Het Derde Haad, Poiesz supermarkten Harlingen, Schoolkleding.nl Bert Brezo, Salon Cats, Stadscafé Rekneck, Voetbalvereniging Geel Wit Ameland, zmvv Zeerobben.

Bedankt!