Renovatie en verplaatsen hoofdveld en fundering tribune

19-03-2021

Beste leden,
Ondanks het verzoek aan de gemeente om de renovatie van het hoofdveld en het plaatsen van de tribune van fc Harlingen een jaar op te schorten, heeft de gemeente toch besloten dit jaar het veld te gaan renoveren, beginnend vanaf april 2021.

Met de huidige wetenschap dat er door COVID-19 geen competitiewedstrijden gespeeld zullen worden, is het een besluit waarin we ons kunnen vinden. Echter speelt met het vervroegen van de renovatie van het hoofdveld ook een ander onderwerp: de tribune. We hebben het 1 en ander uitgelegd in onderstaande brief:

Renovatie hoofdveld en tribune leden fc HarlingenV2

Voor het weghalen van de reclameborden, hekken, dug-outs, tegels en andere zaken hebben we JULLIE hulp hard nodig!

Zaterdag 20 maart wordt er al gestart. Maar ook op andere dagen zal er “geklusd” worden. Heb je een uurtje over? Meld je dan aan bij Berend Visser via 06-10652903.