Passie voor voetbal? Meld je dan aan voor Voetbalpassie in de AH app en maak kans op vette voetbalprijzen!

11-09-2021

𝗩𝗼𝗲𝘁𝗯𝗮𝗹𝗽𝗮𝘀𝘀𝗶𝗲
Vanaf 13 september kan je in de AH app sparen voor de clubkas van jouw lokale voetbalclub. Want de clubs kunnen na afgelopen jaar wel wat sponsoring gebruiken! Geef daarom nu alvast aan dat je voor 𝗳𝗰 𝗛𝗮𝗿𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 wil sparen. Dan maak je kans op vette voetbalprijzen en ben je helemaal klaar voor de aftrap!

𝗭𝗼 𝗱𝗼𝗲 𝗷𝗲 𝗺𝗲𝗲:
👉 Download de AH app als je deze nog niet hebt.
👉 Ga naar de Voetbalpassie tegel onder ‘Mijn Albert Heijn’ op het beginscherm van de AH app.
👉 Bevestig je deelname aan Voetbalpassie en kies 𝗳𝗰 𝗛𝗮𝗿𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻
👉 Bevestig dat je mee wil doen aan de winactie.

✔ Zo ben je klaar om te sparen en maak je automatisch kans.

🔛 𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁 𝗺𝗲𝘁 𝘀𝗽𝗮𝗿𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻𝗮𝗳 𝟭𝟯 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿

Heb je je aangemeld voor Voetbalpassie in de AH app? Dan spaar je van 13 september t/m 3 oktober voor 𝗳𝗰 𝗛𝗮𝗿𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻. Bij iedere €1 aan deelnemende producten spaar je 1 punt. En bij een volle spaarkaart van 10 punten sponsor je 𝗳𝗰 𝗛𝗮𝗿𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 al met €1. Doneer iedere volle spaarkaart zo snel mogelijk, dan zie je het saldo van 𝗳𝗰 𝗛𝗮𝗿𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 meteen oplopen.

ℹ Meer informatie over de actie kun je vinden op: https://www.ah.nl/acties/voetbalpassie

#voetbalpassie #passievoorvoetbal #fcharlingen