Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Ondanks hitte tweede zomertraining groot succes!

26-06-2020

Ondanks de hitte was ook de tweede zomertraining weer een groot succes.

Ruim 60 kinderen betraden dinsdagavond de kunstvelden bij fc Harlingen voor de zomertraining en iedereen had aan de oproep om extra drinken mee te nemen gehoor gegeven. Uiteraard staat er na de training voor elk kind altijd een bekertje ranja klaar maar tijdens deze training werd er extra de tijd voor genomen om te drinken. Want het was warm hoor! Maar wat heeft iedereen weer ontzettend zijn best gedaan.

De trainers waren gewisseld van groepje, er waren nieuwe oefeningen én we zagen nieuwe gezichten. Deze zomertrainingen zijn natuurlijk een perfect middel om het voetbal te ontdekken. Maar ook om het voetbal te herontdekken want het is voor jongens en meisjes van 5 tot en met 17 jaar. En of je nu op voetbal zit of niet, deze zomertrainingen zijn voor iedereen die van voetbal houdt. Geen verplichtingen en helemaal gratis! Vind je het voetballen bij ons nou helemaal te gek dan kun je altijd lid worden natuurlijk en het mooie is dat als je nog geen wedstrijden speelt, je ook geen contributie betaald. Wij hanteren sowieso een heel erg lage contributie en is zelfs de goedkoopste in de hele regio.

Kijk hier voor meer informatie over lid worden

Terug naar de zomertrainingen want Remko Zandberg en Stijn Schakenbos hebben dit goed onder controle en dit zie je terug bij de deelnemers. Op elk groepje staan 1 of 2 trainers en de kinderen krijgen de aandacht die ze verdienen. Op de Instagram pagina van fc Harlingen zijn leuke filmpjes terug te vinden van de zomertraining. Voor wie meer van foto’s houdt hebben we een linkje gemaakt.

Foto’s zie je hier

Voor de trainingen op 30 juni, 7 juli, 14 juli en 21 juli zijn nog een paar plekjes vrij dus wil jij nog meedoen met de zomertraining? Wees er dan snel bij en geef je snel op via: ac@fc-harlingen.nl

LET OP: vermeld wel duidelijk je naam, leeftijd en telefoonnummer en vol=vol!

 

Sponsoren