Mini toernooitje voor JO12-1G (MO12) en MO15-1

17-10-2020

Nadat dinsdagavond de persconferentie plaats had gevonden en daarin bekend werd gemaakt dat er helaas geen competitie meer mag worden gespeeld door de amateurs voor de komende 4 weken, besloot de technische staf van JO12-1G/MO-12 en MO15 een onderling toernooi te gaan organiseren.

Op woensdagavond 18.00 uur gingen de meiden van start en werden er partijtjes van een kwartier gespeeld. Er werden 6 teams samengesteld en deze teams waren zodanig ingedeeld dat de wedstrijdjes aardig gelijk op gingen. Met hier en daar leuk voetbal, een grapje en grolletje op zijn tijd en toch ook een paar spannende en fanatieke wedstrijdjes.

Na 5 wedstrijden kwam er een einde aan het mini toernooitje. De trainsters hadden nog een kleine versnapering voor de meiden en natuurlijk ook voor de trainsters zelf! Een geslaagde avond. Kijken wat we komende week gaan doen.