Mini mixtoernooi JO8, JO9 en JO10

10-11-2020

Het lijkt inmiddels bijna normaal te worden om op zaterdag leuke toernooitjes te houden maar dat is het zeker niet! De kinderen horen natuurlijk wedstrijden te spelen tegen andere clubs maar ja…we weten inmiddels wel hoe het zit toch? Dat de kinderen geen wedstrijdjes kunnen spelen ligt in ieder geval niet aan de leiders en trainers. Zij doen er alles aan om de kinderen lekker te laten voetballen. Zo ook afgelopen zaterdag…

fc Harlingen JO8 en JO9-2

JO8 speelt vanwege de jonge leeftijd van de kinderen geen competitie wedstrijden en traint gewoon lekker elke woensdag. Hier ontdekken de kinderen het plezier van het voetballen zonder druk. Maar afgelopen zaterdag werden ze gemengd met de spelertjes van JO9-2 en speelden ze op kleine veldjes onderling tegen elkaar. Na een paar gespeelde wedstrijdjes was er een welverdiende ranja pauze. Lang duurde deze pauze echter niet want ze wilden snel weer terug naar de bal. En dat gebeurde. Er werden omstebeurten penalty’s genomen waar uiteindelijk 2 winnaars uitrolden. Wát een plezier! Na de penalty’s weer door met nog 2 wedstrijdjes en toen was de tijd alweer om.

fc Harlingen JO9-1 en JO10-1

Op het andere veld speelden JO9-1 en JO10 in gemengde teams ook onderlinge wedstrijdjes. Deze veldjes waren al wat groter want ja, deze teams spelen normaal ook al competitie wedstrijden. En dat is goed te zien! (H)eerlijk strijdlustig, vol passie maar sportieve wedstrijdjes speelden ze. Filmpjes zijn te vinden op onze Facebook en Instagram pagina.