Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Meisjestraining weer hervat

06-05-2020

Meisjestraining weer hervat

Eind februari introduceerde fc Harlingen speciale meisjestraining op maandag avond. Vanwege alle maatregelen werd ook de meisjestraining tijdelijk stop gezet maar vanaf maandag 11 mei wordt deze training voor de leden weer hervat! Ben jij (nog) niet lid? Lees dan snel verder!⤵️

(Archief-foto, 1e meisjestraining)

De meisjes van 5 tot en met 12 jaar trainen ELKE MAANDAG AVOND gezamenlijk van 18.00 – 19.00 uur! De trainsters Ingrid Hoekstra, Ashley Nauta en Julia IJdema zijn er weer klaar voor. Ieder meisje krijgt op haar leeftijd en niveau de aandacht die zij verdient zodat zij zich persoonlijk kan ontwikkelen in het voetballen. En uiteraard gebeurt dit volgens alle richtlijnen van het RIVM.

Bij veel verenigingen kun je als meisje alleen maar trainen bij een jongensteam (gemengd). Maar het is veel leuker als je direct vanaf de start al 1x in de week speciale meisjestraining krijgt. En zoals we al eerder zagen bij de deelnemende meisjes bevalt deze training zeer goed!

Ben jij een meisje en lijkt het je leuk om te gaan voetballen bij fc Harlingen? Meld je dan aan bij ons en je mag meteen tot aan het eind van het huidige seizoen gratis meedoen aan de meisjestraining. Bovendien kunnen we je dan alvast indelen bij een team voor het seizoen 2020-2021. Voor trainingstijden zie onze website!
.
🤸‍♀️⚽️ Dít is je kans! Aanmelden kan bij: Ingrid Hoekstra,
☎️ 06 48 93 30 54. Je krijgt direct de nodige informatie en je kunt gratis meedoen!
.
𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗜𝗘𝗗𝗘𝗥𝗘𝗘𝗡, 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 𝗯𝗶𝗷 𝗙𝗖 𝗛𝗔𝗥𝗟𝗜𝗡𝗚𝗘𝗡

Sponsoren