Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Meisjes Midwinter Toernooi op 3 februari 2018

30-01-2018

In navolging op het fc Harlingen jeugdtoernooi dat al sinds vele jaren het sluitstuk van de competitie is voor de spelers van fc Harlingen en met ons ook voor heel veel spelers van andere verenigingen die al vele jaren te gast zijn op dit toernooi, leek het ons een mooie gedachte om als voorbereiding op de tweede seizoenshelft een toernooi speciaal voor de meisjesteams te organiseren.

En dat idee werd ruim omarmd door het Hoofd- en Jeugdbestuur van fc Harlingen en zo werd er begonnen met het organiseren van het fc Harlingen “Meisjes Midwinter Toernooi”. Er werd gekozen om als opstap eerst met de MO13 en de MO15 teams te beginnen en zodoende mogen we jullie als deelnemers aan deze eerste editie van het fc Harlingen “Meisjes Midwinter Toernooi” op zaterdag 3 februari 2018 begroeten.

Naast het toernooi hebben we nog een element toegevoegd en dat is het penalty killing, door de aanvoersters van de teams, waarbij deze via een strafschoppenserie op de keepster van fc Harlingen VR 1, ook nog de penalty bokaal voor hun team in de wacht kunnen slepen. Voor alle deelnemende teams is er een prijs en voor alle speelsters is er een herinnering aan het toernooi.

Het toernooi begint om 10.00 uur waarbij de MO13 start. Vanaf 13.15 uur is het de beurt aan de MO15 en uiteraard is een ieder van harte welkom!

Namens fc Harlingen wensen wij iedereen veel succes en een geslaagde maar vooral sportieve dag toe.

Sandra de Melker, Catrinus Bouwhuis, Jan Helvrich
Toernooiorganisatie fc Harlingen “Meisjes Midwinter Toernooi”

Programma boekje Meisjes Midwinter Toernooi

Sponsoren