Jongste jeugdleden bij fc Harlingen weer de wei in

03-02-2021

FC HARLINGEN – Nu er gisteravond een kleine versoepeling door het kabinet is aangekondigd hebben de trainers van de jongste jeugdleden bij fc Harlingen besloten om de trainingen weer op te gaan pakken.

(Archief foto fc Harlingen JO10-1)

Vele jeugdteams waren in januari al begonnen om de trainingen langzaamaan weer op te pakken. De trainers bij de allerjongste groepen – JO8, JO9 en JO10 – wilden nog even afwachten. Natuurlijk vanwege de Britse variant maar ook vanwege het feit dat de scholen nog dicht waren. De trainers wilden gewoonweg het risico niet lopen. Nu er versoepelingen zijn aangekondigd door het Kabinet hebben de trainers besloten om ook met de jongste groepen weer van start te gaan. In eerste instantie één keer in de week op woensdag van 17.30 – 18.30 uur.

Alle jeugdteams zijn vanaf nu dus weer “back in business”! Belangrijk is wel dat iedereen zich nog steeds aan alle maatregelen moet houden. Op de pagina UPDATE Corona virus fc Harlingen ( UPDATE Corona virus fc Harlingen – fc Harlingen (fc-harlingen.nl) staat alles duidelijk vermeld. Lees dit goed door!

Ruimte en voetbal voor alle leeftijden, fc Harlingen heeft het!