JO9-1 wint van Scharnegoutum

30-11-2017

Zaterdag 25 november stond de wedstrijd tegen Scharnegoutum op het programma. Om 9.00 uur blies Age op zijn fluitje en kon de wedstrijd beginnen. Al snel konden we zien dat deze 2 ploegjes aan elkaar gewaagd waren.
Het ging mooi gelijk op en wij kregen een paar mooie kansen maar helaas hij mocht het net niet raken. Na wat geklungel op eigen helft viel daar de 0-1. Maar gelukkig lieten de jongens hun koppie niet hangen en viel al redelijk snel de 1-1. Het werd even spannend wanneer Mike een bal met een stuit richting het doel schiet, zou ie er in gaan of stuit hij over of naast. Jaaaa hij raakte het net en het werd 2-1. Even tijd voor limonade in de box.

De tweede helft ging los. De limonade had goed geholpen want ze begonnen sterk aan deze helft. Jesper maakte een overtreding vlak bij het goal dus vrije trap voor Scharnegoutum. Maar gelukkig stond daar onze Luuk die hem ving.
Een handsballetje van Scharnegoutum zorgde ervoor dat wij een vrije trap kregen. Helaas ging deze niet zo als hij had verwacht en het werd 2-2. Gelukkig vielen er nog 2 goals voor fc Harlingen en konden we 4-2 winst op het wedstrijdformulier invullen.