Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Jeugdtoernooi en Familieweekend 2020

16-05-2020

Jeugdtoernooi en Familieweekend 2020

Na het annuleren van de kaartavonden, de bingo en de wandel4daagse moeten we nu helaas ook het jeugdtoernooi en het familieweekend annuleren.

Het zou de 45ste editie zijn. Het jeugdtoernooi welke op zaterdag 30 mei 2020 gepland stond. Een prachtig toernooi waarin sportiviteit en respect voor elkaar centraal staan. Een eendaags toernooi voor teams in de leeftijdscategorie JO8 t/m JO19 én voor MO15 en MO17 teams. Ooit als klein toernooitje begonnen maar dit groeide uit tot een toernooi, bekend tot buiten Friesland en zelfs in het buitenland. Een toernooi welke al 44 keer georganiseerd werd door Jan Helvrich. Uiteraard werd hij altijd gesteund door vele vrijwilligers maar het was het toernooi van Jan. En nu in deze bizarre Corona tijd en met het wegvallen van Jan kunnen we niet anders… het toernooi is afgelast.

En het blijft niet alleen bij dit jeugdtoernooi. Ook het familieweekend moet er aan geloven. Een jaarlijks terugkerend 3-daags evenement boordevol activiteiten, gezelligheid en muziek voor jong en oud. Een weekend bedoeld om het seizoen feestelijk mee af te sluiten. Geen zeskamp, geen voetbal voor jong en oud, geen lopend buffet, geen kaatsen, geen muziek. Het is even niet anders.

Maar we moeten niet denken in wat we NIET kunnen. Want we kunnen immers wél weer lekker de velden op. En wanneer straks de kantine klaar is en het nieuwe seizoen weer voor de deur staat, dan gaan we weer los! Bovendien beschikken wij over de Activiteiten Commissie en deze commissie zit nooit stil! Voor jong en oud worden er het hele jaar door activiteiten georganiseerd. Want herinneren jullie je die gezellige pubquiz nog? Maar ook de Pietentraining, de darttoernooien, het pannakooi toernooi, de bingo’s, de kaartavonden, de nieuwjaarsrecepties, de familieweekenden en nog veel en veel meer werden allemaal dankzij de Activiteiten Commissie georganiseerd.

Nieuwe ideeën staan alweer op papier maar voor nu blijft het eerst op papier staan. Uiteindelijk komt het allemaal wel weer goed! Dat er nu even geen feestelijkheden zijn is maar bijzaak, gezondheid staat voorop! Houd onze socials (en die van de Activiteiten Commissie) en website goed in de gaten, want dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

fc Harlingen blijft bouwen aan de toekomst!

Sponsoren