Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Is er sprake van corruptie?

21-11-2020

De groepsfase ging zaterdag 21 november van start. Met 8 teams werd er gestreden voor de 1e en 2e plaatsen. Alleen dan zat je in de groene zone en kon je deel uitmaken van de eindrondes in deze dus tot nu toe spannend bekertoernooi.

Is er sprake van corruptie?
De jeugd voetbalde er lekker op los deze ochtend. Vorige week waren de uitslagen nihil dichtbij elkaar. Vandaag zagen we toch uitéénlopende scores. Sommige teams waren echt in topvorm en lieten dit zien door middel van prachtige acties. Schoten werden gelost maar ook snoekduiken kwamen regelmatig voor.

Aan het einde waren de poules uitgespeeld. Sommige fanatieke spelers wisten dan al of ze erbij zaten of niet. Dan hoor je dat je team 3e is geëindigd of in de andere poule 2e! Huh! Wat? 1 verloren en 1 gelijk en dan DERDE!?#$@

De UEFA en fc Harlingen commissie stonden voor een lastig besluit, maar naar enig overleg met scheidsrechters en toernooileiding distantiëren wij ons van FIFA Maffia praktijken en gaan wij niet mee in de corruptie. We hebben de standen eerlijk getrokken en de resultaten zijn hieronder te bekijken.

 

Laatste 32 ronde
Volgende week gaan we ons verdiepen in de Knock-Outfase van het bekertoernooi.
In dit afvalsysteem zullen teams moeten strijden om de finale te bereiken en deze te winnen voor de felbegeerde titel UEFA Europa League Winnaar U13 – U15.

Sponsoren