HET REGENDE……GOALS!!!

10-10-2017

Vandaag, 7 oktober 2017, stond de wedstijd fc Harlingen JO9-1 tegen Leovardia JO9-3 op het programma. Deze ochtend was het regenachtig en er stond een aardig briesje. Om 9.00 uur klonk het beginsignaal voor de wedstrijd.

Stan was vandaag de aanvoerder. We gingen sterk van kracht met goed overspelen en al snel was het Stan die een actie had op de goal, maar helaas net mis. Een corner van Julian op Mike en die schiet hem er prachtig in. 1-0 binnen 5 minuten.

Er is mooi overspel tussen alle spelers waardoor Jens een mooie actie heeft richting goal, maar ook helaas mis. Al snel daarna valt de 2-0 door een mooie goal van Julian. De tegenpartij heeft nu de bal maar komt niet langs Stan die de bal afkapt en weg schopt.

Daar is Mike weer en met een hard schot op goal is daar de 3-0. Al snel is daar Jens met een hoog schot gaat ie over, NEE hoor prachtig langs de lat het goal in.

De wind begint lekker aan te trekken maar dat lijkt onze mannen niet zo veel te doen. De mannen van Leovardia zien we niet heel veel aan onze kant van het veld. Na een rommelige corner is daar Jesper die de 5-0 maakt. Een mooie paas van Julian naar Remco die schiet op de keeper maar die pakt hem net niet en daar was Mike die de bal erin schiet 6-0. Daar ging Leovardia richting onze helft van het veld, maar gelukkig stond daar onze Luuk op de goal die hem klem vast pakt. Snel de bal naar voren en daar stond Julian die de 7-0 maakt. Snel daarna maakt Jesper de 8-0 en klonk het fluitje voor rust.

De tweede helft is nog maar net begonnen of daar was al weer een actie van Justin die net naast gaat. De indribbel van Leovardia werd onderschept door Julian en daar was de 10-0. De wind is ondertussen weer wat gaan liggen. Er komen nog een paar mooie acties waarbij Luuk de bal helaas net over schiet. Dan is daar Leovardia met een kans op de goal maar raken gelukkig de paal waarna Bryan de bal klem vast pakt. Een vrije trap voor Leovardia maar die raakt de paal. Daar klonk het fluitje EINDE wedstrijd.

Een mooie overwinning met nóg mooiere goals