Nieuws Blijf altijd op de hoogte

“Genieten met hoofdletter G”

01-05-2020

“Genieten met hoofdletter G”
Niet alleen de jongste kinderen kwamen deze week aan bod om te trainen. Wij willen iedereen de kans geven om te kunnen voetballen.

Waren woensdagavond de JO8, JO9, JO10, JO11, JO15 en MO17-1 aan de beurt, donderdag avond mochten de JO12 en JO13 eindelijk weer los! Op een enkeling na waren de teams compleet want iedereen had er enorm veel zin in. Ook hier werden de regels weer keurig opgevolgd en na afloop stond er buiten ook voor deze teams een bekertje ranja klaar. De wisseling tussen de trainingen verliep soepel en de spelers bleven niet onnodig hangen.

Als laatsten waren de mannen van JO19 aan de beurt en ook hier hadden de trainers een “coronaproof” training uitgezet.

Deze diashow vereist JavaScript.

Hulde voor alle spelers/speelsters, vrijwilligers en ouders. Sinds het persbericht van Premier Rutte dat er weer georganiseerd en gecontroleerd gesport mocht worden heeft iedereen zijn stinkende best gedaan om alle jeugdleden ook die kans te bieden, om daadwerkelijk weer te kunnen komen. En zo hoort het ook want voetbal is voor iedereen!

Laten we dit vooral zo vasthouden zodat we steeds een stapje verder komen in het versoepelen van de regels zodat straks iedereen weer kan gaan genieten van het voetballen!

Maandag 4 en dinsdag 5 mei wordt er niet getraind i.v.m dodenherdenking en bevrijdingsdag. Maar vanaf woensdag gaan we weer los! Check het trainingsschema hieronder, zoek je leeftijdscategorie op en doe mee!

Uiteraard zullen de strikte regels nog wel een tijdje gelden. Deze regels zijn inmiddels al via diverse kanalen naar de leden gecommuniceerd en staan ook duidelijk op onze website vermeldt maar we herhalen het nog maar even in het kort.

Nog steeds geldt: het sportcomplex is voor iedereen gesloten. Ténzij er trainen is. Hou onze socials goed in de gaten voor het laatste nieuws. Alleen SAMEN krijgen we het Corona virus onder controle! En wanneer dát gebeurt kunnen we allemaal weer van het voetbal genieten. HOU VOL!

Sponsoren