Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen VR1 overklast

11-03-2020

fc Harlingen VR1 overklast
Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen de koploper SDS VR1 op het programma. In de eerste wedstrijd gingen de Harlingers nog met 5-0 onderuit in een zware pot. De hoop was om de score zo laag mogelijk te houden, iets wat een te zware opdracht bleek.

De opstelling: Arwen begon weer onder de lat, verder verschenen Sjoukje, Nicky, Sascha, Sabine, Nikki, Julia, Deveny, Ilse, Ashley en Inez aan de aftrap. Op de bank begonnen Nica, Lize en Maria.

Nadat pupil van de week Eliza had laten zien hoe het moet, kon om 14:00 uur de wedstrijd beginnen. Al na 3 minuten te hebben gespeeld kwamen de bezoekers op een vroege voorsprong. In de 9e minuut werd de voorsprong uitgebreid naar een 0-2. Toen kwamen er twintig minuten waarin fc Harlingen iets meer grip kreeg, tot na een half uur te hebben gespeeld de 0-3 op het scorebord kwam. Daarna ging het even hard met de score, daar in de 34e, 38e en de 41e minuut nog drie doelpunten voor de gasten vielen.

Tweede helft was het de taak om verdere schade te beperken. Na ongeveer een kwartier te hebben gespeeld viel daar wel de 0-7. Twee minuten later viel ook de 0-8 nog en vijf minuten later ook de 0-9. Pas in de 83e minuut werd er weer gescoord door SDS en de kers op de taart werd verzorgd door Julia, die met een eigen goal de eindstand van 0-11 neerzette.

Het was niet best afgelopen zaterdag, complimenten aan SDS die met goed voetbal bezig zijn het kampioenschap binnen te halen. Aankomende zaterdag staat de return tegen QVC VR1 op het programma. De vorige wedstrijd ging met 4-0 verloren. De wedstrijd tegen de nummer 5 van de competitie begint om 14:00 op ons eigen sportpark vierkantsdijk.

Sponsoren