fc Harlingen ontvangt Trynwâlden

01-12-2017

fc Harlingen 1 ontvangt Trynwâlden

HARLINGEN- Met de feestdagen in het vooruitzicht nadert het seizoen een korte onderbreking. Voor fc Harlingen 1 staan nog twee wedstrijden tot de winterstop op het programma.

Voor komende zondag staat de voorlopig laatste wedstrijd op eigen veld op het programma. Tegenstander is dan het elftal van Trynwâlden uit Oenkerk. De Trynwâldsters waren enige tijd koploper, maar zijn na twee opeenvolgende nederlagen afgezakt naar de vijfde plek. De havenstedelingen vinden we terug op plaats elf. Voor hen is winst meer dan welkom om weer wat omhoog te kunnen kijken. De gasten zullen alles in het werk stellen om de punten mee naar Oenkerk te nemen en mee te kunnen blijven doen om de bovenste plaatsen. Het laatste onderlinge duel werd gewonnen door de Ouwe Seunen. Makkelijk zal het zeker niet worden, maar als er dezelfde inzet wordt getoond als het laatste half uur tegen Nicator is een goed resultaat zeker niet onmogelijk.

Het duel aan de Oosterparkweg begint om 14.00 uur. Na afloop van de wedstrijd LIVE muziek in de kantine met Douwe Kamminga.