Nieuws Blijf altijd op de hoogte

“fc Harlingen bouwt aan de toekomst”

24-04-2020

“fc Harlingen bouwt aan de toekomst”

“fc Harlingen bouwt aan de toekomst” is de slogan die vorig jaar is gelanceerd toen de club met hulp van vele vrijwilligers samen een aantal projecten hebben bewerkstelligd. Het is geen geheim dat fc Harlingen na een lastige periode weer omhoog krabbelt als club en daar heeft iedereen zijn of haar steentje aan bijgedragen. Zo werden er de afgelopen jaren een prachtige nieuwe bestuurskamer, een vergaderruimte én een opslagruimte gebouwd. De kantine werd voorzien van een nieuwe ingang met een mooie overkapping, de pannakooi werd geplaatst en vele tegels werden er met man en macht in gelegd. Samen zijn we sterk!

Maar ook in de afgelopen weken is er flink door gewerkt.

Er is een mooie ruime koelcel geplaatst en in werking gesteld met medewerking van D&G Airco Service

Op dit moment wordt de kantine buitenom geschilderd door Riekele de Jong, Peter Outhuijse, Gerard Schuijl, Klaas Schoot, Hielke Jager en Siefko Jager en uiteraard wordt er ook nu volgens de richtlijnen van het RIVM op gepaste afstand gewerkt.

Aan de binnenkant van de kantine is er ook al het één en ander veranderd. Zo is er een nieuwe bar gemaakt, afgelakt en geplaatst door verschillende vrijwilligers.

Naast deze nieuwe bar zullen onder andere ook nieuwe koelkasten en een nieuwe tapinstallatie worden geplaatst.

 

Als deze werkzaamheden rondom de bar afgerond zijn wordt er een nieuwe vloer gelegd door FJS vloeren.

Fc Harlingen heeft er straks een prachtige nieuwe kantine bij, daar waar iedereen, lid of (nog) geen lid, zich thuis gaat voelen, waar “we” trots op kunnen zijn!

Sponsoren