fc Harlingen 1 ontvangt zondag sc Franeker 1

08-02-2018

Na de reis naar Ameland staat voor fc Harlingen 1 komende zondag weer een thuiswedstrijd in de agenda.
Niet zomaar een thuiswedstrijd, maar een ware klassieker, want tegenstander die middag is sc Franeker.

Tijdens de eerste streekderby dit seizoen werden de vele toeschouwers getrakteerd op een waar schouwspel.
Uiteindelijk trokken de Harlingers die middag aan het kortste eind. Een extra motivatie om komende zondag de drie punten in de havenstad te houden.

De punten zijn sowieso welkom, want de verschillen onderin zijn klein. Franeker startte het seizoen prima, maar is de laatste tijd wat achterop geraakt en zal er ook alles aan doen de volle buit te pakken om niet verder weg te zakken.

Laten we hopen op een grote opkomst en een sportieve wedstrijd. Het duel aan de Oosterparkweg begint zondag om 14.00 uur.
Na afloop van de wedstrijd LIVE MUZIEK in de kantine met Dicky Power.