fc Harlingen 1 ontvangt nieuwkomer De Sweach

09-10-2020

fc Harlingen 1 ontvangt nieuwkomer De Sweach
Voor aanstaande zondag staat er voor fc Harlingen 1 een thuiswedstrijd gepland. Tegenstander die middag is nieuwkomer De Sweach uit Beetsterzwaag.

De Sweachsters speelden vorig seizoen nog in de 5e klasse. Door de huidige situatie werd het seizoen vroegtijdig beëindigd, maar konden clubs wel een verzoek tot promotie of degradatie indienen. De Sweach deed het eerste en dit verzoek werd toegekend. Ze startten dit seizoen niet onaardig met drie punten uit drie duels en zullen willen laten zien in de 4e klasse thuis te horen.

fc Harlingen kent een minder goede start. Ondanks dat er af en toe goed gevoetbald wordt, zorgt het gebrek aan scorend vermogen ervoor dat er nog geen punten werden behaald. Wellicht dat een duel op het eigen sportpark de eerste punten op gaat leveren.

Wedstrijdsponsor is Van der Meulen Speelgoed

Door de aangescherpte coronamaatregelen is er voorlopig geen publiek welkom bij de wedstrijden. De wedstrijd is vanaf 14.00 uur live te volgen op Radio Stad Harlingen.