Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Eindelijk weer een wedstrijd voor fc Harlingen JO13-2

11-03-2018

Zaterdag 10 maart, eindelijk na 3 afgelaste wedstrijden mag fc Harlingen jo13-2 weer eens lekker voetballen. Kwart voor 11 verzamelen en dan vertrekken naar boso Sneek.

De wedstrijd begint en we zitten gelijk goed in de wedstrijd, goed overspel en een paar kleine kansjes. We krijgen een corner en die wordt mooi voor de goal gegooid en Wiktor weet zijn hoofd er tegenaan te zetten en via de paal 0-1. Waarschijnlijk schrokken we ervan want dit waren we niet meer gewend, op voorsprong staan. Dat bleek ook wel want daarna ging alles fout wat maar fout kan gaan. Sneek maakte daardoor snel gelijk en daarna zelfs nog 1. Ruststand 2-1.

Na een preekje van Eric de trainer in de rust, en alle thermokleding uit te hebben gedaan gingen we met opgestroopte mouwen de 2e helft in. En de winnersmentaliteit was nu echt te zien, ze streden voor elke bal. En dat resulteerde al snel weer in de gelijkmaker van Siem. Daarna een terugspeelbal van ons maar daar komt speler tussen van Sneek die tikt de bal en Jorn redt, maar de scheids geeft vrije trap aan Sneek, en die wordt binnengeschoten, 3-2. Maar dan is fc Harlingen er klaar mee en zet aan, kans op kans volgt en dat resulteert weer in de gelijkmaker van Ruben. En nu gaan we door, en na een mooie actie maakt Tijs S. de winnende goal, 3-4. Fantastisch gestreden en een dik verdiende overwinning.

Jordin en Lars bedankt dat jullie even met ons mee wilden, top!!
En nu op naar de volgende wedstrijd aanstaande zaterdag thuis om 10 uur.

Sponsoren