Eerste thuiswedstrijd voor JO9-1 wordt doelpuntenfestijn

13-09-2020

Eerste thuiswedstrijd voor JO9-1 wordt doelpuntenfestijn
Vandaag stond de eerste thuiswedstrijd voor de JO9-1 op de planning. Tegenstanders SJO DFC (Dronrijp/Foarut Combinatie) kwamen naar Harlingen. Maar voordat het zover was ging het team eerst op de foto. De warming up werd vandaag verzorgd door Finn en Nick! Bedankt jongens!

Nog even een korte bespreking voor de wedstrijd gaat beginnen en dan gaan ze los! fc Harlingen begon sterk aan de wedstrijd wat na 5 minuten al resulteerde in een goal voor thuis ploeg. Hierna kregen de mannen en vrouw vertrouwen in zichzelf en fc Harlingen was hierdoor goed op dreef. Al snel vielen er nog een aantal doelpunten…. ook kwam SJO DFC even door de verdediging van fc Harlingen wat een doelpunt voor ze opleverde.

In de rust stond fc Harlingen er erg goed voor! Ook de tweede helft werd er goed begonnen door onze toppers! Het werd een doelpunten festijn voor fc Harlingen. Toch, aan het einde van de wedstrijd, liet de tegenstander zich nog een paar x zien, maar de winst was dit keer voor fc Harlingen. Gefeliciteerd kanjers!

Er werd erg goed gespeeld!

Twee trotse leiders ⚽️⚽️⚽️