De laatste ronde bij fc Harlingen

22-12-2020

De laatste ronde! 🔔
2020 zit er bijna op. Dit jaar kunnen we helaas geen kerstborrels en nieuwjaarsrecepties organiseren in de kantine. Behalve alle gezelligheid, lopen we hierdoor nog eens veel extra inkomsten mis.

Gelukkig is onze virtuele kantine nog wél open. Zo kan iedereen rond de feestdagen toch nog een rondje geven voor onze club!

Na 31 december zit de actieperiode voor Rondjevoorjeclub erop. Het is dus nú tijd
voor dat laatste rondje!

Doneren doe je door op deze link te drukken

Worden er in de periode van 21 t/m 31 december nog minimaal 10 rondjes gegeven aan
fc Harlingen? Dan maken wij kans op een gezellige avond in onze kantine met spreker Jan van Halst!

(Uiteraard zodra de coronamaatregelen dat weer toelaten)

VIDEOBOODSCHAP VAN JAN VAN HALST
Jan van Halst heeft speciaal voor alle clubs ook een videoboodschap opgenomen. Bekijk deze hier:

Een ouderwetse avond in de kantine, daar kijken we allemaal naar uit toch? Leuk om iedereen weer te zien! Daarnaast is dit ook goed voor onze clubkas. Als onze club wint, dan help je onze club dus dubbel als je nú een rondje geeft. Help je mee? Doneer je rondje via deze link

Kijk voor meer informatie op: rondjevoorjeclub.nl